Наследници и Тед Ласо са познати победители. Те триумфираха и на

...
Наследници и Тед Ласо са познати победители. Те триумфираха и на
Коментари Харесай

Еми: доминация на HBO. Наследници, Белият лотос и Тед Ласо - победители

" Наследници " и " Тед Ласо " са познати спечелили. Те победиха и на 74-ите награди " Еми " във вечер с спечелили, заяви Си Ен Ен.

" Белият лотос " обра пет оценки, в това число и за най-хубав лимитиран сериал.

Наградата за основна мъжка роля е за южнокорееца Ли Джун-дже за " Игра на калмари ", който стана първият азиатец, спечелил " Еми " за артист в трагичен сериал. Въпреки някои предварителни упования " Игра на калмари " обаче не повтори триумфа на " Паразит " на премиите " Оскар " и не стана първият в историята неанглоезичен сериал с тв приз " Еми ".
 Ли Джун-дже и Хуанг Донг-хьок от " Игра на калмари ". Снимка АП/БТА

HBO взе превъзходство тази година в непрекъснатата си конкуренция с " Нетфликс ". На церемонията в понеделник HBO прибра 12 от 25-те статуетки.

Вдъхновяващият звук от посланията на звезди като Зендая, Лизо и Шерил Лий Ралф бе в контрастност с мрачното въодушевление от повествованието на отличения за най-хубав трагичен сериал " Наследници " и даже на спечелилия в категория най-хубав комедиен сериал " Тед Ласо ", означи АП.

" Благодаря, че създадохте безвредна среда за снимането на този толкоз сложен сериал ", сподели Зендая, удостоена за повторно за най-хубава актриса в трагичен сериал за ролята си в " Еуфория ".

" Най-силното ми предпочитание бе " Еуфория " да помогне и да изцери хората. Благодаря на всеки, който показа историята си с мен ", сподели тя.

" Благодаря, че сподели по този начин изобретателно на екран проблемите, пред които всички се изправяме в живота си ", обърна се Ли Джун-дже към основателя на " Игра на калмари " Хуанг Донг-хьок, спечелил режисьорската премия " Еми " в категорията за драматичен сериал. На корейски език Ли благодари на публиката в родината си.
 Зендая беше отличена за " Еуфория ". Снимка АП/БТА

Зад кулисите Хуанг сподели, че това е " огромен миг за нас ", а Ли посочи, че чака премиите да отворят вратите и пред други корейски артисти.

Джейсън Съдейкис и Джийн Смарт обраха актьорските титли, само че церемонията сътвори нови носители на " Еми " с отличаването на Лизо, Кинта Брънсън и Шерил Лий Ралф за " Начално учебно заведение Абът ".
 Част от екипа на най-хубавия лимитиран сериал - " Белият лотос ". Снимка АП/БТА

Брънсън, основател и звезда в сериала, завоюва " Еми " за сюжет на комедиен сериал. " Начално учебно заведение Абът " на Ей Би Си, номиниран и за най-хубава комедийна поредност, е необичаен ослепителен лъч за телевизионната компания в ерата на доминация на стрийминг платформите и кабелните мрежи.
 Джейсън Судейкис. Снимка АП/БТА

Съдейкис завоюва втори следващ трофей за превъплъщението си като американски треньор на английския футболен тим в комедията " Тед Ласо ", а Смарт - за ролята си в " Хитрини ". 

Създателят на " Наследници " Джеси Армстронг провокира реакциите на публиката в салона на церемонията, когато загатна новия английски крал Чарлз Трети в словото си след приемане на трофея за сериала.

" Това е значима седмица за наследниците - нов крал на Обединеното кралство, тази премия за нас. Очевидно за нас са дали своят вот малко повече хора, с цел да спечелим, в сравнение с за принц Чарлз ", обърна се Армстронг към аудиторията си.

" Не споделям, че ние сме повече законни от него. Ще оставим това на други хора ".

Ралф прекъсна шоуто за премиите " Еми " с къса, само че вдъхновяваща ария за приемането на премията си за най-хубава актриса в поддържаща роля за " Начално учебно заведение Абът ".

" Аз съм заплашен тип, само че не пея жертвена ария. Аз съм жена, аз съм актьор и зная къде е мястото на моя глас ", изпя тя. И насърчи всички колебаещи се: " Тук съм, с цел да ви покажа по какъв начин наподобява да си набожен ".

Публиката, измежду която бяха доста от водещите телевизионни звезди, приветства Ралф на крайници.

Лизо също произнесе вдъхновяващо слово при приемането на премията за най-хубав сериал за поредицата си " Lizzo`s Watch Out for the Big Grrrls``.

" Когато бях дребна, желаех единствено да се видя в медиите. Някой пълен като мен, негър като мен, хубав като мен ", сподели тя.

Селма Блеър, която приказва обществено за болестта си от множествена склероза и се появи с бастун на сцената, също бе бурно приветствана.

Брет Голдстийн завоюва наградата за най-хубав артист в поддържаща комедийна роля за " Тед Ласо ", а премиите за поддържащи функции в трагичен сериал отидоха при Матю Макфайдън от " Наследници " и Джулия Гарнър от " Озарк ".

Водещият Кенън Томсън откри церемонията, като отдаде респект на малкия екран, омаловажи Тик-Ток с определението " дребна отвесна телевизия " и с музикално осъществяване на фрагменти от песни към сериали, измежду които " Приятели ", " Игра на тронове " и други.

Тв водеща Опра Уинфри връчи първата статуетка " Еми " в церемонията на Майкъл Кийтън за ролята му в " Абстиненция ".

Аманда Сейфрид завоюва трофея за най-хубава актриса в лимитиран сериал за превъплъщението си в " Dropout " като Елизабет Холмс. Тя благодари на фамилията, приятелите си и даже на кучето си Фин.

Мъри Бартлет бе отличен на поддържаща роля в лимитиран сериал за осъществяването си в " Белият лотус ". Дженифър Кулидж взе премията за най-хубава актриса в поддържаща роля за сериала.

Блясъкът се върна на церемонията с доста ярки цветове в тоалетите на участниците и гостите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР